Zákon o ochranných známkach - Bachratý, Ján
Úplné znenie zákona NR SR č.55/1997 zo 6. februára 1997 o ochranných známkach s komentárom. Vyhláška Úradu priemyselného vlastníctva Slovenskej republiky č. 117/1997 Z.z. z 10. apríla 1997, ktorou sa vykonáva zákon č.55/1997 Z.z. o ochranných známkach.