Pracovnoprávne vzťahy s medzinárodným prvkom - Barancová, Helena
Zamestnávanie cudzincov na Slovensku. Získanie povolenia na prácu. Sankcionovanie priestupku za prácu bez pracovného povolenia. Procesnoprávne rokovania o pracovnoprávnych vzťahoch zakotvené v Haagskom dohovore a zákone o medzinárodnom práve súkromnom a verejnom.