Zmena vlastníckych vzťahov a iné v Európskej únii - Kořínková, K.
Verejné služby poskytované podľa legislatívy v Európskej únii. Smernice Rady (EHS) sociálnu oblasť, prepúšťanie zamestnancov v dôsledku zmien vlastníckych vzťahov podnikov. Požitky zamestnancov a platobná neschopnosť zamestnávateľov. Ochrana zamestnancov v prípade platobnej neschopnosti zamestnávateľov v členských štátoch EÚ.