Základné sociálno-ekonomické charakteristiky nových krajov a okresov Slovenska. 20 - Rajčák, Milan
Porovnanie základných charakteristík okresov a krajov Slovenska. Košický kraj - technická infraštruktúra, školstvo, zdravotníctvo, kultúra, cestovný ruch.