Základné sociálno-ekonomické charakteristiky nových krajov a okresov Slovenska. 21 - Rajčák, Milan
Porovnanie základných charakteristík okresov a krajov Slovenska. Košický kraj - cestovný ruch, turizmus, životné prostredie. Výhody a nevýhody rozvojového potenciálu kraja.