Základné sociálno-ekonomické charakteristiky nových krajov a okresov Slovenska. 22 - Rajčák, Milan
Porovnanie základných charakteristík okresov a krajov Slovenska. Prešovský kraj - fyzickogeografická charakteristika územia, klíma, vodstvo, nerastné suroviny.