Základné sociálno-ekonomické charakteristiky nových krajov a okresov Slovenska. 25 - Rajčák, Milan
Porovnanie základných charakteristík okresov a krajov Slovenska. Prešovský kraj - stavebníctvo, poľnohospodárstvo a lesné hospodárstvo, infraštruktúra, školstvo, inštitúcie kapitálového trhu, zdravotníctvo.