Základné sociálno-ekonomické charakteristiky nových krajov a okresov Slovenska. 26 - Rajčák, Milan
Sociálno-ekonomická charakteristika Prešovského kraja. Informácie z z oblasti kultúry, životného prostredia a cestovného ruchu.