Základné sociálno-ekonomické charakteristiky nových krajov a okresov Slovenska. 23 - Rajčák, Milan
Podľa počtu obyvateľov v rámci Slovenska má najvyšší počet obyvateľov Prešovský kraj - až 14,3 perc. Zloženie obyvateľstva Prešovského kraja. Zamestnanosť a počet nezamestnaných. Priemysel Prešovského kraja. Pracovné príležitosti v Prešovskom kraji.