Základné sociálno-ekonomické charakteristiky nových krajov a okresov Slovenska. 24 - Rajčák, Milan
Charakteristika okresov Prešovského kraja. Priemyselná základňa a priemyselné aktivity okresov Humenné, Kežmarok, Levoča, Medzilaborce, Poprad, Sabinov, Snina, Svidník, Stropkov, Stará Ľubovňa, Vranov nad Topľou.