Výchova na vlasteneckom princípe - Sitek, J.
Armáda Slovenskej republiky - nadstranícky a konsolidačný prvok našej spoločnosti. Úspešnosť a transparentnosť postupných a cielených krokov v transformácii armády. Ciele jej druhej etapy. Úsilie ministra obrany dostať špeciálnu výrobu pod gesciu ministerstva obrany. Pokračujúca transformácia vojenského školstva. Bytová otázka. Armádny rozpočet.