Prostriedky neinvestičných fondov sa nesmú použiť na podnikanie - Roháč, J.
Zákon NR SR č. 147/1997 Z.z. o neinvestičných fondoch. Charakteristika neinvestičného fondu. Zriadenie fondu. Hodnota vkladu zriaďovateľa. Vznik fondu. Orgány fondu a ich právomoci. Majetok fondu a jeho nadobúdanie. Použitie prostriedkov fondu.