Ochrana spotrebiteľa - Kadlec, Ľ.
Z obsahu: Ochrana slovenského spotrebiteľa sa nezaobíde bez pomoci štátnych a samosprávnych orgánov. Slovenská obchodná inšpekcia vyžaduje, aby sa predajcovia pohybovali v medziach zákona. Uplatnenie nových predpisov má viesť k distribúcii kvalitných a zdraviu neškodlivých potravín na Slovensku. Zásady spotrebiteľskej politiky Slovenskej republiky.