Ochrana spotrebiteľa - súčasť každej trhovej ekonomiky. 1 - Zelienková, Zdenka
Ochrana spotrebiteľa a spotrebiteľská politika ako súčasť každej trhovej ekonomiky. Štát v úlohe garanta spotrebiteľskej politiky. Spotrebiteľská politika ako celok štátnych aktivít a aktivít spotrebiteľských zväzov. Spotrebiteľské organizácie. Právna ochrana spotrebiteľov. Práva spotrebiteľské. Význam spotrebiteľských informácií.