Radca spotrebiteľa - Hyžová, J.
Z obsahu prílohy: Aby spotrebiteľ nebol ten najslabší. Obchodníci a ich päť "pé". Teplo môže riziko nákazy zvýšiť. Čo možno vyviezť a čo doviezť. Konkurencia medzi zdravotnými poisťovňami na trhu stále rastie. Aké grily sú v ponuke?