Nové fenomény na poistnom trhu - Murgaš, M.
Predpoklady na zavedenie trojstupňovej sústavy dôchodkového poistenia v SR po prijatí zákona č. 123/1996 Z. z. Doplnkové dôchodkové poistenie - nový fenomén v systéme sociálneho poistenia. Dávky pripoistenia. Vyrovnanie záväzkov. Dávkový plán. Rozdelenie dôchodkových plánov podľa úrovne fondovania.