Privatizovať ako stratégia rozvoja - Bukovská, E.
Rozhovor s prezidentkou Slovenskej poisťovne, a.s. Ing. E. Bukovskou. Súvislosti doprivatizácie štyroch veľkých peňažných ústavov. Zmena postavenia Slovenskej poisťovne. Zahraničný kapitál v poisťovníctve. Smery možnej privatizácie. Konkrétne formy privatizácie. Možnosti racionálneho riešenia klasifikovaných úverov. Problém zaisťovní.