Riziká pri ceste do zahraničia vyrovnáva cestovné poistenie - Bacigalová, J.
Služby vybraných poisťovní, ktoré poskytujú cestovné poistenie do zahraničia (Všeobecná zdravotná poisťovňa, Generali a Európska cestovná poisťovňa). Podmienky poistenia.