Technické riziká a ako im čeliť
Dokončenie z č. 1/97. Poistenie - najúčinnejšie opatrenie proti veľkým rizikám. Mnohé nešťastia sú výsledkom zlyhania ľudského činiteľa, bezpečnostnej techniky, technických postupov zbavených zmyslového vnímania ľudí.