Základom je ekonomická a politická stabilita - Talán, P.
Rozhovor s prezidentom Prvej Česko-Slovenskej poisťovne Dr. P. Talánom o vývoji slovenského poisťovníctva a o činnosti poisťovne. Hodnotenie situácie na trhu poistných produktov. Vzťah medzi všeobecnou ekonomickou situáciou a situáciou na trhu poistných produktov. Legislatíva určujúca pôsobenie poisťovní na Slovensku. Vývoj trhu poistných produktov v ČR a SR.