Za a proti dohode - Vršatecká, J.
Platná právna úprava dohôd o prácach vykonávaných mimo pracovného pomeru. Konatelia spoločnosti s ručením obmedzeným a platby poistného, dohoda o pracovnej činnosti a vedľajší pracovný pomer. Účasť na poistnom. Príspevok na poistenie v nezamestnanosti. Povinnosti organizácie. Pojem zamestnanec.