Zdravotníctvo a zdravotné poisťovne - Velecký, M.
Z obsahu: Minister zdravotníctva vyhlásil vojnu najväčším zdravotným poisťovniam. Všeobecná zdravotná poisťovňa skončila vlani s takmer 800-miliónovým schodkom.