Úprava dôchodkov priznaných v roku 1997 a zmeny v dôchodkovom zabezpečení - Vörösová, Timea
Národná rada SR dňa 11.12.1996 schválila zákon o úprave dôchodkov priznaných v roku 1997 a o zmene niektorých predpisov, ktorý nadobudol účinnosť 1. januára 1997. Novelizácia niektorých právnych predpisov v oblasti nemocenského poistenia, sociálneho zabezpečenia.