Európa sa chce vzdelávať - a my?
Študijné programy Leonardo da Vinci a Socrates, ktoré podporujú medzinárodný dialóg v oblasti vzdelávania a odbornej prípravy. Preferencie, ktoré si na tento rok stanovilo Slovensko. Záber programu Socrates (Comenius, Tempus, Erasmus, Lingua).