Financovanie stredných škôl - Straka, P.
Nutnosť rešpektovať v novom návrhu financovania stredných škôl ich špecifické postavenie v tejto oblasti. Združovanie prostriedkov. Systém certifikátov. Viaczdrojové financovanie. Tri typy stredných škôl: gymnáziá, stredné odborné školy a stredné odborné učilištia.