Sila prípadovej štúdie - Strážovská, Helena
Príčiny rýchlejšieho a efektívnejšieho dosahovania výchovných cieľov prípadovými štúdiami ako inými formami vysokoškolskej výučby. Prijatie Ekonomickej univerzity v Bratislave do Svetovej asociácie pre tvorbu a aplikácie prípadových štúdií - WACRA. Semináre a súťaže ekonomických fakúlt Slovenska s medzinárodnou účasťou.