Smeruje naše vysoké školstvo k európskej úrovni? - Ftáčnik, Milan
Rozhovor s poslancom M. Ftáčnikom o problémoch vysokých škôl. Otázky koncepcie rozvoja vysokého školstva. Previazanosť vysokých škôl na prax. Otázky prijatia nového vysokoškolského zákona a formulácia zásad, podľa ktorých by mal byť vypracovaný. Otázky úhrady za vysokoškolské štúdium.