Vzdelávacie služby vysokých škôl a dištančné vzdelávanie - Lavrin, A.
Inovácia vzdelávacích aktivít vysokých škôl. Rozvoj vzdelávacích služieb pre verejnosť - služieb celoživotného vzdelávania. Možnosti využitia technológie dištančného vzdelávania v procese vývoja a inovácie týchto služieb.