Čo prinesú zmeny v skúšobníctve? - Galo, P.
Právne úpravy, ktorým podlieha v súčasnosti systém regulácie povinností výrobcov a dovozcov pôsobiacich v Slovenskej republike pri uvádzaní výrobkov na náš trh. Príprava právnej úpravy zákona o technických požiadavkách. Transformácia terajšieho systému štátneho skúšobníctva aj v Českej republike. Zmena zákonov. Postupy posudzovania zhody výrobkov.