Hodnotenie a regulácia chemických a priemyselných rizík - Murín, M.
Problematika hodnotenia a regulácie chemických a priemyselných rizík - legislatívne opatrenia, podnikateľské aktivity, medzinárodné iniciatívy. Aktivity v rámci Európskej únie - komplex opatrení na zabezpečenie trvalo udržateľného rozvoja spoločnosti. Charakteristika rizika, hodnotenie rizika (Risk Assessment), kontrola a regulácia rizika (Risk Management). Situácia na Slovensku.