Regresní analýza nestacionárních ekonomických časových řad - Arlt, Josef
Pre modelovanie vzťahov medzi ekonomickými veličinami sa v ekonometrii často používajú jednorovnicové regresné modely. Časové rady. Problematika integrovaných procesov a stochastického trendu ako zdroja zdanlivej regresie. Vyvetlenie tohto javu.