Podarí sa zlepšiť financovanie? - Kremská, Erika
Možnosti riešenia pretrvávajúcich problémov zdravotníctva v Slovenskej republike. Oblasť zdravotného poistenia. Legislatíva. Výber a platby poistného. Registrácia poistencov. Oblasť financovania, organizácie a riadenia zdravotníctva. Lieková politika. Princíp solidarity.