Bardejovské kúpele - Hvišč, Viktor
Rozhovor s riaditeľom Bardejovských kúpeľov Ing. V. Hviščom. Problémy a perspektívy Bardejovských kúpeľov. Štruktúra a kvalita služieb. Klientela kúpeľov. Regionálna spolupráca s poľskými cestovnými kanceláriami. Spolupráca kúpeľov s mestom Bardejov. Kvalita legislatívy, ktorá upravuje podmienky kúpeľníctva na Slovensku.