Hospodárenie s odpadom je nevyhnutnosť - Kunhalmi, G.
Možnosti nahradiť rudy a kovy z nich vyrobené inými surovinami. Výroba kovov z odpadov. Výhody recyklácie. Osveta a vysvetľovanie potreby separovaného zberu, recyklácie a manipulácie s odpadom v súlade s hospodárnosťou a požiadavkami životného prostredia.