Bezpečnosť, spoľahlivosť, ekológia a ekonomika - Mikuš, T.
O hospodárskej, rozvojovej, investičnej a ekologickej stratégii Slovenských elektrární, a.s. hovorí predseda predstavenstva a generálny riaditeľ SE, a.s. Ing. T. Mikuš. Produkcia elektrickej energie produkovanej v SE, a.s. Výroba energie v jadrových zdrojoch, využívanie hydropotenciálu SR. Program rozvoja výrobno-technickej základne SE, a.s. do r. 2010. Prevádzka jadrových elektrární vo svete. Orientácia na racionálne využívanie elektriny.