Zvyšovaniu doterajších nereálnych cien elektrickej energie sa Slovensko neubráni - Rabayová, Z.
Vývoj cien palív a elektrickej energie v SR v rokoch 1990 - 1995. Výdavky domácností v 4. štvrťroku 1996. Náklady, ceny a spotreba elektrickej energie. Úprava cien týkajúca sa domácností a pre priemysel. Štruktúra cien elektrickej energie. Zvýšenie cien plynu. Pripomienky Zväzu zamestnávateľov energetiky Slovenska k zvyšovaniu cien elektriny. Názory na stav energetickej politiky na Slovensku.