Hlavné smery slovenského strojárstva - Šucha, Jozef
Hlavné smery a návrhy systémov podpory konkrétnych záujmov v Návrhu technicko-inovačnej politiky v strojárstve, ktorý predložilo MH SR na rokovanie vlády. Predložený materiál sa zaoberá technickou politikou ako súčasťou stratégie rozvoja priemyslu. Šesť hlavných smerov výskumu a vývoja.