Podpolianske strojárne v Detve majú perspektívny výrobný program, potrebujú však pomoc pri revitalizácii - Kuča, Š.
Analýza spoločnosti Podpolianske strojárne v Detve. Tržby a zisk PPS, a.s. Detva v r. 1996. Štruktúra výroby. Plánované investície. Vytvorenie dcérskej spoločnosti. Výrobný program spoločnosti. Výroba nakladačov ako nosný program. Presadenie spoločnosti na zahraničných trhoch. Spoločný podnik s talianskou firmou Cessab. Finančné problémy spoločnosti, riešenie problémov podľa zákona o revitalizácii.