Žiara bielej techniky - Novosád, František
Rozhovor s generálnym riaditeľom J. Miškom o pôsobení Tatramatu, a. s., Poprad v oblasti bielej techniky. Výrobný program a šance výrobkov na zahraničných trhoch. Inovácia výrobného programu a technológie. Zmeny v organizácii práce.