V Oravskej televíznej fabrike sa kryštalizujú dvaja hlavní akcionári - Kuča, Š.
Hospodárenie Oravskej televíznej fabriky (OTF), a.s., Nižná - nedostatok finančných zdrojov, problémy s exportom do Českej republiky. Stratovosť podniku za posledné tri roky. Možnosť riešenia problémov - revitalizácia spoločnosti. Hlavní akcionári spoločnosti.