Siemens partner slovenského hospodárstva - Frantik, A.
História a súčasnosť nadnárodného koncernu - firmy Siemens. Rozhovor s generálnou riaditeľkou firmy Siemens na Slovensku p. Agnesou Frantik. Pôsobenie firmy na Slovensku. Štruktúra koncernu. Dosiahnuté a realizované zákazky na Slovensku. Nosný výrobný program v oblasti digitalizácie telefónnych sietí.