Etikety v modernom obchode Ochranné a informačné médium
Etiketa - dôležité informačné médium v obchode. Rozdelenie etikiet podľa účelu. Značkové etikety. Termoetikety. Počítačové etikety. Akčné etikety. Etikety do laserových tlačiarní. Bezpečnostné etikety. Využitie etiketovacích klieští REALEX.