Obal by mal ušetriť viac, než stojí - Novosád, František
Rozhovor s riaditeľom firmy Tetra Pak J. Olssonom o vzťahu ekológie a ekonomiky. Kartónové obaly na tekuté potraviny tvoria veľkú časť domového odpadu. Metódy na zníženie tohto podielu na minimum. Štyri spôsoby vhodné pre obaly Tetra Pak: redukcia spotreby materiálu na obal, recyklácia, energia vracajúca sa spaľovaním, skládky.