Neistá budúcnosť magnezitu - Gánovský, J.
Neistá budúcnosť ťažby slovenského magnezitu. Nedostatok prístupných informácií na prehodnotenie slovenského magnezitu ako celku, so zhodnotením kapacitných možností prínosu pre slovenskú ekonomiku.