Opatrenia na zvýšenie povodňovej ochrany na Dunaji - Virág, P.
Povodie Dunaja Bratislava má v správe 172 km dlhý úsek Dunaja, na ktorom zabezpečuje a vykonáva povodňovú ochranu. Rekonštrukcia ochranných hrádzí na Dunaji. Ochranná hrádza v úseku Sap - (Palkovičovo) Číčov. Riešenie projektu rekonštrukcie ochrannej hrádze.