Význam a koncepcia splavnenia Váhu - Banas, J.
Projekt Vážskej vodnej cesty je dlhodobá investícia strategického významu. Medzinárodný význam projektu Vážskej vodnej cesty. Národohospodársky význam projektu Vážskej vodnej cesty. Etapizácia a časový harmonogram projektu. Prínosy projektu.