Hyundai: Nástup do 21. storočia
Príklad úspešnosti kórejskej firmy Hyundai Motor Company. Bilancia roku 1996. Popredajné služby zákazníkom HMC. Presadzovanie firmy na ázijských trhoch. Diverzifikácia výroby. Investície do výskumu a vývoja. Hyundai na Slovensku.