Rural population and problems of transformation of farming cooperatives - Buchta, Stanislav
Výsledky výskumu orientovaného na problematiku transformácie slovenského poľnohospodárstva. Analýza postojov pracujúcich a nepracujúcich členov poľnohospodárskych družstiev, nečlenov družstiev, vlastníkov pôdy a majetkových podielov a súkromných roľníkov. Výskum sa realizoval v 63 obciach v šiestich okresoch SR v polovici roku 1995.