Transformačný proces a finančná pozícia poľnohospodárskych podnikov v SR - Grznár, Miroslav
Transformácia agrárneho sektora na podmienky trhovej ekonomiky v SR. Ciele a výsledky transformácie v poľnohospodárstve. Finančné výnosy a úverové zdroje v poľnohospodárstve. Ekonomické a finančné ukazovatele prvovýrobných podnikov. Finančná situácia poľnohospodárskych družstiev.