Veľmoci rozhodujú o sýpkach - Nádašský, S.
Vysoká sledovanosť trhu s obilninami vo svetovom agrárnom obchode. Analýza situácie v úrodách, zásobách, spotrebe, ponukách na svetový trh a prognózy budúcich období u hlavných producentov s obilím. Predpoklady vývoja na svetovom trhu.